Rreth nesh

[martfury_empty_space height=”105″]

Shoqeria  “Alba Toner” operon ne tregun shqipetar qe prej vitit 2003 .

Ofrojme te gjitha modelet e tonerave te te gjitha markave si me poshte :

HP,
SAMSUNG,
LEXMARK,
BROTHER,
XEROX,
CANON,
EPSON,
OKI,
PANASONIC,
Kyocera,
Konica Minolta,
TOSHIBA,
SHARP

Shoqeria, nepermjet teknikes dhe standarteve me te mira europiane, te perftuara nga administratori i saj u percaktua menjehere ne treg si lider i sektorit dhe themelues i tij. “ALBA TONER” udhehiqet ne aktivitetin e saj te perditshem nga cilesia dhe kujdesi ndaj klientit, faktor keto qe e dallojne pa asnje dyshim nga ndjekesit e tjere qe mendojne se bejne te njejten gje si ne .

Klientet e shoqerise

“ALBA TONER” i ka klasifikuar klientet e saj ne tre kategori:

  • Individe (Familjar, Student, Zyra Noterie dhe Avokatie, Perkthyes etj.
  • Bisnesi i vogel (Kancelari, Studio Grafike, Internet Point, Agjensi Turistike, Klinika, Zyra Shoqerish, Shkolla publike dhe Jopublike etj.)
  • Bisnesi i madh (Institucione shteterore dhe private, Gazeta, Shtepi Botimi, Hoteleri-Turizem, etj.)

 

 

  • – Shperndarja: Ne Tirane nga momenti i berjes se porosise behet nga 30 – 40 minuta,( kundrejt asnje pagese)
  • -Ne Durres nga 90 – 120 min
  • -Ne Fier , Shkoder,Berat,Pogradec,Kucove nga – 4 deri ne 6 ore
  • -Persa u perket rretheve te tjera ,brenda 24 – oreve ,nepermjet Postes Shqiptare

 

Per cdo informacion qe deshironi per tonerin e printerit tuaj mund te na kontaktoni ne websiten tone ose nepermjet rrjeteve sociale .

Alba Toner ju mirepret .

[martfury_empty_space height=”118″]